Let op: Tweakers stopt per 2023 met Tweakblogs. In dit artikel leggen we uit waarom we hiervoor hebben gekozen.

Ik ben niet gestopt met bloggen

Door The Zep Man op dinsdag 20 oktober 2020 11:30 - Reacties (5)
Categorie: -, Views: 4.022

Je kan het beter 'pauzeren' noemen, totdat er weer eens een leuk onderwerp langskomt.

Als ik zou stoppen dan zou ik er ook geen blogartikel over schrijven. Voelt een beetje wanhopig, zeker als je excuus is dat je je adblocker of cookie-instellingen in je browser niet onder de knie kan krijgen. ;)

Op een iets serieuzere noot:
Wat mij deels ervan weerhoudt om hier uitgebreide verhalen te schrijven is het geklungel met opmaakcodes. BB-codes zijn gewoon niet intuïtief. Voor de rest ben ik wat actiever geworden op GoT in een paar topics waar ik interesse in heb. Daar heb ik het gevoel dat ik meer kan bijdragen dan dit hoekje van Tweakers.net.

Volgende: Tweakers.net Plus artikelen filteren 12-'20 Tweakers.net Plus artikelen filteren
Volgende: Windows 10 streaming naar Android (TV) 09-'20 Windows 10 streaming naar Android (TV)

Reacties


Door Tweakers user Tweakez, dinsdag 20 oktober 2020 14:47

Is dit nou een hype? Dat geneuzel over ik stop, stop niet, blaaaaaablaa?
Holy guacamoly zeg haha :+

Door Tweakers user iskelmaikel, dinsdag 20 oktober 2020 22:58

#ikdoenietmeermee :+


Door Tweakers user kevinr1, woensdag 21 oktober 2020 16:38

5G heeft je aangetast, dit is het resultaat.

Door Tweakers user Harm_H, donderdag 22 oktober 2020 05:29

De hitte doet gekke dingen met ons.

/de Tweakers blog klimaat autist

Reageren is niet meer mogelijk