Let op: Tweakers stopt per 2023 met Tweakblogs. In dit artikel leggen we uit waarom we hiervoor hebben gekozen.

De kleine-mismoderatietopic reactie

Door The Zep Man op woensdag 15 juni 2022 13:37
Categorie: Tweakers.net, Views: 2.603

Deze reactie van Bor suggereert dat ik hem of anderen zou betichten van meningmodereren. In een reactie daarop legde ik uit dat een opmerking die hij maakte mogelijk kan aanzetten tot meningmodereren. Dat is iets anders dan iemand daarvan verwijten.

De inhoud van mijn reactie werd helaas door Zeehond verwijderd. Bor's reactie had ik ook aangemeld als in dat die mij woorden in de mond legt. Met die melding is niets gedaan. Doordat er verschillend wordt omgegaan met de de reacties van T.net crewleden en communityleden, verdedig ik mij hier en niet in het betreffende topic tegen de valse aantijging van Bor.

Volgende: Tweakblogs cryptocrap filter - browser extensie editie 28-05 Tweakblogs cryptocrap filter - browser extensie editie

Reacties

Reageren is niet mogelijk