Humble Frozenbyte Bundle

Door The Zep Man op dinsdag 12 april 2011 19:53 - Reacties (5)
Categorie: Software, Views: 3.482

De Humble Frozenbyte Bundle is beschikbaar op humblebundle.com. Bepaal zelf wat je geeft voor drie volledige spellen, een spel wat nog uit moet komen en een prototype van een geannuleerd spel. Bepaal zelf van het bedrag dat je uitgeeft naar wie het gaat: de ontwikkelaars, Electronic Frontier Foundation of Child's Play Charity. Bepaal zelf hoe je betaalt. Bepaal zelf op welk besturingssysteem je het speelt.


Steam is niet verplicht, het gebruik van Windows is niet verplicht en het gebruik van PayPal om te betalen is niet verplicht. Linux fans, Mac OS X slaven en PayPal angsthazen hebben geen excuus meer. Alle spellen zijn DRM vrij. Download, installeer, speel: de manier zoals het eigenlijk altijd zou moeten zijn.

Dit zijn de spellen die je meteen kan spelen (gelijk aan dit Steam pakket). De links verwijzen je naar de pagina's in de Steam Store, omdat de officiële websites van de spellen overbelast zijn door de aanbieding.
  • Trine, een platformspel dat sterk leunt of physics en drie verschillende karakters om die te manipuleren (mage, knight en thief). Single-computer co-op is mogelijk met twee of drie personen.
  • Shadowgrounds, een top-down shooter met single computer co-op.
  • Shadowgrounds Survivor, voor wie nog niet genoeg had van de slachtpartij uit het eerste spel.
Van elk van deze spellen krijg je ook de soundtrack erbij, zodat je ook kan genieten van de muziek uit het spel... zonder spel.

Het prototype dat je meteen kan spelen:
  • Jack Claw
    Je bent een gozer die met een enorm sterke, lange, mechanische arm rotzooi naar bad guys kan smijten (een soort Bionic Commando on steroids). Is dat niet voldoende? Download de broncode en maak er meer van.
Het spel waarvoor je pre-order meteen vast staat:
  • Splot
    Een sprookje op een moderne manier verteld. Duik in de wereld van het elfje Nettle. De sterren zijn uit de hemel gevallen door haar woeste stampij. Help Nettle als Splot om de sterren weer terug op hun plaats te krijgen in dit platformavontuur verhaal over vriendschap en met een een verfrissende grafische stijl.

Volgende: Van harte gefeliciteerd, Windows XP x64! 04-'11 Van harte gefeliciteerd, Windows XP x64!
Volgende: Duke Nukem Forever Collector's Edition 02-'11 Duke Nukem Forever Collector's Edition

Reacties


Door Tweakers user Gleighton, dinsdag 12 april 2011 20:26

Gekocht! Heb nu in totaal alle drie de Humble bundles aangeschaft, zitten meestal wel leuke spelletjes bij :)

[Reactie gewijzigd op dinsdag 12 april 2011 20:42]


Door Tweakers user zakkenjongen, dinsdag 12 april 2011 20:33

Had nog net 5 euri op Paypal staan, meteen aangeschaft :) Wilde langere tijd al Trine spelen!

Door Tweakers user omgwtfbbq, woensdag 13 april 2011 09:29

En ook gekocht. Al het geld heb ik gelijkmatig verdeeld over alle partijen, dus iedereen kreeg 1/4 van totaal bedrag :)

Door Tweakers user Phyxion, woensdag 13 april 2011 09:50

Alles naar Frozenbyte gedaan :)

Door Tweakers user Apache, woensdag 13 april 2011 10:17

Gisteren gekocht, de vorige twee voor 50$, maar nu net een huis gekocht dus maar 5$ deze keer, op zich illustreert dat voor mij ook het voordeel van dynamische prijszetting, je geeft wat je er op dat moment aan wil geven, was het een echt game dat ik toch had willen hebben had ik misschien wel een pirated versie gedownload en kregen ze niks.

Reageren is niet meer mogelijk