Humble Voxatron Debut

Door The Zep Man op maandag 31 oktober 2011 20:00 - Reacties (7)
Categorie: Software, Views: 2.850

En alweer een nieuwe Humble Bundle. Of toch niet. Het is namelijk een Humble Debut!

Het Humble Voxatron Debut is beschikbaar op humblebundle.com. Bepaal zelf wat je geeft voor het spiksplinternieuwe platformspel Voxatron. Bepaal zelf van het bedrag dat je uitgeeft wie wat ervan krijgt: de ontwikkelaar, Electronic Frontier Foundation of Child's Play Charity. Bepaal zelf hoe je betaalt. Bepaal zelf op welk besturingssysteem je het spel speelt: je krijgt zowel de Windows, Linux als de Mac versie.


In tegenstelling tot de eerdere Humble Bundles is het Humble Voxatron Debut niet verkrijgbaar op Steam, Direct2Drive of Desura. Dit komt omdat het spel Voxatron nog een alpha is. Alle toekomstige updates van het spel blijven gratis voor degenen die het spel nu kopen. Het gebruik van Windows als besturingssysteem is niet verplicht en het gebruik van PayPal om te betalen is niet verplicht. Linux fans, Mac OS X slaven en PayPal angsthazen hebben geen excuus. Het spel is volledig vrij van DRM. Download, installeer, speel: de manier zoals het eigenlijk altijd zou moeten zijn.

Volgende: Humble Voxatron Debut uitgebreid 11-'11 Humble Voxatron Debut uitgebreid
Volgende: Pound 2.5 en 2.6f voor Windows 10-'11 Pound 2.5 en 2.6f voor Windows

Reacties


Door Tweakers user Gropah, maandag 31 oktober 2011 20:26

Vond de humble bundle altijd wel vet, maar nu maken ze er eigenlijk gewoon schaamteloze 1 games marketing bundles van. Dat is iets minder, maar initiatief is nog steeds awesome

Door Tweakers user Fawn, maandag 31 oktober 2011 20:30

Normaal ben ik wel enthousiast over de (niet Frozenbyte) Humble bundle's, maar ik ben het met Gropah eens. Het is zonde van de naam, dit is niet eens een bundel.

Door Tweakers user kaesve, maandag 31 oktober 2011 20:33

aw yeah! voxatron lijkt me echt geweldig! volg het al sinds de eerste trailer op tigsource :)

Door Tweakers user Gropah, maandag 31 oktober 2011 20:35

@Fawn

Het is nu ook geen bundle, maar een debut, maar mijn punt blijft staan... het begint op een pure marketing iets te lijken ipv indie devvers die eens wat aandacht willen door een zeer toffe actie.

Door Tweakers user -Cn-, maandag 31 oktober 2011 22:47

http://www.indieroyale.com/ ook zeer interesant om in de gaten te houden. Leuk prijsmodel hebben hun ook (dit is btw een samenwerking van indiegames.com en Desura)

Verder vind ik het wel jammer ja dat het geen echte bundle meer is. Ik durf er wel geld op te zetten dat er nog iets word geadd maar gewoon jammer dat ze geen humble bundle 2 of zo iets hebben met een berg leuke spellen. Tevens wel super interessant spel die de schitterende 3d techniek voxels gebruikt ^^

Door Tweakers user Peter_Aragorn, maandag 31 oktober 2011 23:02

Ach ik heb hem wel gekocht. Kan nooit kwaad :)

Door Tweakers user Harrstein, maandag 31 oktober 2011 23:09

het werd me teveel. ze komen te vaak met nieuwe bundels

Reageren is niet meer mogelijk