Humble Voxatron Debut opnieuw uitgebreid

Door The Zep Man op donderdag 10 november 2011 07:45 - Reacties (2)
Categorie: Software, Views: 2.921

Het begon met Voxatron. Daar werden iets later de spellen Blocks that Matter en The Binding of Isaac aan toegevoegd voor de spelers die meer geld gaven dan het gemiddelde op het moment van aanschaf. De ontwikkelaars en Humble Bundle, Inc. vinden dit nog steeds niet voldoende en hebben besloten nog een stapeltje spellen als bonus toe te voegen aan elk verkocht exemplaar van het Humble Voxatron Debut.
Gish

Dit spel is al eens langsgekomen in de Humble Indie Bundles 1 en 2. Een platformspel met in de hoofdrol een soort... olievlek? Zeker proberen indien nog niet gespeeld. De makers van The Binding of Isaac, Alex Austin en Edmund McMillen, hebben namelijk besloten om dit spel ook aan deze actie toe te voegen.

De maker van Voxatron voegt hier ook drie minigames aan toe:
  • Japser's Journeys, een retro platformspel.
  • Zen Puzzle Garden, weer eens iets anders dan Plants vs. Zombies.
  • Chocolate Castle, nog een puzzelspel, ditmaal gericht op zoetekauwen en/of chocoladeliefhebbers (bittere chocola valt immers niet in beide categorieën).
Ook is een nieuwe versie van Voxatron beschikbaar. Ditmaal is deze toegevoegd aan dit pakket, maar ook de toekomstige updates blijven gratis voor de bezitters van het spel.

Bezitters van het Humble Voxatron Debut kunnen de nieuwe spellen op hun persoonlijke downloadpagina vinden. Zoals gebruikelijk zijn de spellen beschikbaar (zonder DRM) voor Windows, Linux en Mac OS X. Ook is daar een code te vinden om Gish aan een Steam account toe te voegen.

Het Humble Voxatron Debut is nog beschikbaar voor aanschaf tot na het weekend.

Volgende: Humble Introversion Bundle 11-'11 Humble Introversion Bundle
Volgende: Humble Voxatron Debut uitgebreid 11-'11 Humble Voxatron Debut uitgebreid

Reacties


Door Tweakers user Orian, donderdag 10 november 2011 09:28

Vind het altijd leuk dat er nieuwe games worden toegevoegd. Vind het deze keer wel jammer dat niet alle games via steam te downloaden zijn, ik ben bang dat degene die dat niet zijn bij mij een beetje in de vergetelheid raken na verloop van tijd...

Door Tweakers user lasharor, donderdag 10 november 2011 16:26

Moet ik die code voor gish extra opzoeken of staat die al bij steam?

Heb deze bundel namelijk al.

Reageren is niet meer mogelijk