Humble Indie Bundle 4 uitgebreid

Door The Zep Man op dinsdag 20 december 2011 22:45 - Reacties (4)
Categorie: Software, Views: 3.607

Afgelopen vrijdag is aan de Humble Indie Bundle 4 een reeks soundtracks toegevoegd, waardoor voor elk van de zeven originele spellen van de bundel de bijbehorende soundtrack beschikbaar is.

Ook zijn vanavond de vijf eerste spellen van de Humble Indie Bundle 3 toegevoegd. De huidige eigenaren van de vierde bundel hebben deze spellen reeds in hun bezit. Toekomstige eigenaren moeten een bedrag hoger dan het gemiddelde geven om (ook) aan deze vijf spellen te komen.

VVVVVV
[YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=FxuacwotoQw]Een platformer in 8-bit stijl die het niet zo nauw neemt met de zwaartekracht.

Crayon Physics Deluxe
Tekenen en physics: een geslaagde combinatie.

Cogs
Nog een leuk puzzelspel, maar ditmaal met tandwieltjes.

And Yet It Moves
Een platformspel waarin je de wereld op zijn kop kan en moet zetten. Ook hier zit een sterk puzzelelement in.

Hammerfight
Toch nog een ander spel zonder puzzelelementen. Hammerfight is het best te omschrijven als een 2D helicopteraanval-achtig spel met een steampunk sausje.

Zoals gewoonlijk zijn alle spellen zonder DRM beschikbaar voor Windows, Linux en Mac OS X. Ook wordt een optioneel te gebruiken sleutel voor Steam geleverd om deze vijf spellen daarop te activeren.

Volgende: Humble Bundle for Android (+ Windows, Linux & Mac OS X) 01-'12 Humble Bundle for Android (+ Windows, Linux & Mac OS X)
Volgende: Humble Indie Bundle 4 12-'11 Humble Indie Bundle 4

Reacties


Door Tweakers user zkiwi, woensdag 21 december 2011 11:28

vvvvvv is een heel erg leuk spel :D

Door Tweakers user Rincewind, woensdag 21 december 2011 12:03

En zelfs ook de soundtracks van die spellen ! Vooral bij vvvvvv is dat een leuke want die was voorheen alleen los te koop als ppppppp ;)

Door Tweakers user sebastius, woensdag 21 december 2011 13:15

vvvvvvvv is echt supergaaf maar superfrustrerend ook. Vaak saven en niet te lang achter elkaar spelen. Soms wel 100x een bepaald stuk overnieuw gedaan.

Door Tweakers user letatcest, woensdag 21 december 2011 16:37

Jammer dat er geen Desura-keys meer bijzitten. Was wel praktisch omdat Desura wel een linux-client heeft. Maar ach, dan 'gewoon' downloaden, dat werkt ook natuurlijk

Reageren is niet meer mogelijk