Humble Bundle for Android (+ Windows, Linux & Mac OS X)

Door The Zep Man op dinsdag 31 januari 2012 21:20 - Reacties (4)
Categorie: Software, Views: 8.803

Ditmaal een Humble Bundle voor de wat kleinere apparaten, hoewel de spellen ook gewoon op de bekende desktop besturingssystemen te spelen zijn. Hierbij de Humble Bundle for Android. Men is er ondertussen wel bekend mee: geen DRM, ondersteun (optioneel) goede doelen (Child's Play Charity en Electronic Frontier Foundation) en betaal wat je wilt.


De spellen:
Anomaly: Warzone Earth
Top-down tower defense waarin de speler ook zelf onderdeel is van het speelveld. GTA 1/2 meets Sanctum meets modern warfare meets aliens meets tower defense...
Osmos
Bekend uit de Humble Indie Bundle 2, maar ditmaal met de Android versie erbij. Weet wat het is om een kleiner deeltje te zijn van een groter geheel. Dit is wat het eerste stadium van spellen als Spore had moeten zijn.
Edge
Van dit spel is de muziek alleen al het aanschaffen waard. Evengoed een leuke platformer in een abstracte stijl, geserveerd met een gezond retrosausje.

Als meer uitgegeven wordt dan het huidig gemiddelde, krijgt men er nog een spel bij:
World of Goo
Physics puzzels oplossen met stukjes teer, nu ook voor onderweg!

Zoals een Tel Sell verkoper zou zeggen: maar wacht, dat is nog niet alles! Koop voor het einde van de actie de Humble Bundle en ontvang gratis de soundtracks van alle spellen erbij. Surf nu naar humblebundle.com en betaal met PayPal, AmazonPayments of Google Checkout.

Hier stond een uitgebreide omschrijving om de user agent identificatie van een desktop browser te veranderen om zo de APK bestanden te bemachtigen. TrekDude101 wijst in de tweede reactie op dit bericht een veel makkelijkere manier om de APK bestanden te bemachtigen zonder Android toestel. ;)

Sorry iBrickhouders, maar het lijkt erop dat jullie gesloten, prijzige kastjes buiten de boot vallen. :>

Volgende: Transmission 2.77 voor Windows (daemon & CLI) 02-'13 Transmission 2.77 voor Windows (daemon & CLI)
Volgende: Humble Indie Bundle 4 uitgebreid 12-'11 Humble Indie Bundle 4 uitgebreid

Reacties


Door Tweakers user MaDLiVe, dinsdag 31 januari 2012 21:54

Wow goeie tip! Dank!

Door Tweakers user TrekDude101, dinsdag 31 januari 2012 22:09

Meteen gekocht toen ik je blog zag :P Ik hoefde trouwens geen user-agent aan te passen, ik kon gewoon onderaan de pagina klikken op 'Show Android binaries'

Door Tweakers user Jarrean, woensdag 1 februari 2012 09:19

Kijk! mooi! ik speel op de pc alleen nog maar de "grotere" games (rts, rpg's als skyrim en fps) dat was eigenlijk de reden dat de vorige bundles me minder aanstonden, leken me meer games voor tussendoor. Heb afgelopen weekend een android tablet aangeschaft dus deze wordt zeker gekocht!

Hmm, osmos crashed bij het opstarten op mn blade, jammer... leek me net de leukste game

[Reactie gewijzigd op woensdag 1 februari 2012 13:46]


Door Tweakers user TheMazzter, vrijdag 3 februari 2012 19:17

Leuk alleen heb ik nu volgens mij World of Goo al vier keer voor pc en twee keer voor Android ondertussen. En Osmos installeert helaas niet op m'n tablet.

Reageren is niet meer mogelijk