Let op: Tweakers stopt per 2023 met Tweakblogs. In dit artikel leggen we uit waarom we hiervoor hebben gekozen.

De nieuwsberichten in deze rubriek hebben als doel om de kwaliteit van Tweakers.net te vehogen. Hier wordt gepost over het onterecht handelen van Tweakers.net. Het doel is om de kwaliteit van Tweakers.net stapje voor stapje te verbeteren door te voorkomen dat herhaling plaats vindt van onterechte handelingen met betrekking tot de journalistiek en de community. Voorbeelden van zulke fouten zijn:
-Incorrecte titels van artikelen die de feiten verkeerd belichten met als doel om meer bezoekers te trekken (clickbait).
-Het niet nakomen van gemaakte afspraken.
-Censureren van informatie zonder duidelijk publiekelijk uit te leggen waarom zaken gecensureerd worden.

In de laatste categorie is het het doel niet om gecensureerde informatie te openbaren. Het moet wel genoemd worden wat is verwijderd en mogelijk waarom, om duidelijkheid te bieden aan toekomstige bezoekers die op zoek zijn naar de betreffende informatie

De kleine-mismoderatietopic reactie

Door The Zep Man op woensdag 15 juni 2022 13:37 - Reageren is niet mogelijk
Categorie: Tweakers.net, Views: 2.603

Deze reactie van Bor suggereert dat ik hem of anderen zou betichten van meningmodereren. In een reactie daarop legde ik uit dat een opmerking die hij maakte mogelijk kan aanzetten tot meningmodereren. Dat is iets anders dan iemand daarvan verwijten.

De inhoud van mijn reactie werd helaas door Zeehond verwijderd. Bor's reactie had ik ook aangemeld als in dat die mij woorden in de mond legt. Met die melding is niets gedaan. Doordat er verschillend wordt omgegaan met de de reacties van T.net crewleden en communityleden, verdedig ik mij hier en niet in het betreffende topic tegen de valse aantijging van Bor.